Personvernerklæring

Hvem vi er

MoV Invest as – Org. nr: 989 223 941
Nedre Furmyrhatlen 10
6018 Ålesund

Vår nettstedsadresse er: http://www.daaevegen.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du evt. legger inn en melding på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til din IP-adresse og din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse meldinger. Kontaktskjemaet benyttes utelukkende for å la deg som kunde kontakte oss. Skjemaet er frivillig og samler inn ditt navn og e-post på påkrevde felt. I tillegg kan du legge inn organisasjonsnummer og en melding. Denne informasjonen benyttes av Nous for å kontakte deg som bedriftskunde og vil bli lagret i vår epost system på ubestemt tid. Ønsker du din henvendelse slettet, gir du oss beskjed om dette. Denne informasjonen benyttes ikke til markedsføring.

Informasjonskapsler

Google Analytics: Vår nettside benytter Google Adwords for optimalisering av innhold og innkommende trafikk. Det samles ikke inn informasjon som kan identifisere deg som person, kun generell informasjon om adferd på siden og hvor du kom fra. Dataene lagres i 36 måneder.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjonen som samles inn via Google analytics kan bli delt med tredjepart som databehandler. Dette er til enhver tid person/byrå vi har engasjert for å bistå oss med vår digitale markedsføring. Det gis ikke tilgang til personlige opplysninger til denne part.

Din kontaktinformasjon

Ønsker du innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med oss pr telefon og vi vil besvare din henvendelse.

Aksept

Ved bruk av denne nettsiden, aksepterer du våre vilkår. Vi anbefaler deg som bruker å lese igjennom denne erklæringen når du er inne på vår nettside for å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

Endringslogg

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 05. oktober 2018.

});